Gör din bil unik!

Hos oss kan du handla prestanda bildelar och tillbehör som förbättrar prestandan, komforten och utsendet på din bil.

Abostos Tuning

Abostos Tuning

Börja med att söka din bilmodell längst upp

Börja med att sök din bilmodell längst upp till mitten.

Shoppa nu
EXTERIÖR
INTERIÖR
CHASSIDELAR
BROMSSYSTEM
AVGASSYSTEM
BELYSNING
LUFTFILTERKIT
KJOLPAKET
FÄLGAR

Performance

Nytt hos oss

Maxton har börjat tillverka kolfiber splitters av termotrycksteknik, med pressade priser.

Polska tillverkaren Maxton Design

Kolfibermaterial kännetecknas av hög hållbarhet och låg vikt. Kolfiber används mycket oftare idag inom motorsport, särskilt inom fordons aerodynamik. Olika typer av spoilers, diffusers, splitters och canards är ofta gjorda av Kolfiber. Denna typ av material är dyr. Men tack vare Maxton Designs pris strategi ges alla möjligheten att köpa högkvalitativa produkter av kolfiber.
Shoppa Nu

För den perfekta körupplevelsen: Den nya BILSTEIN EVO coilover-Line

BILSTEIN Bättre körupplevelse

Tre helt nyutvecklade gängade fjädringssystem kommer att komplettera det befintliga BILSTEIN-sortimentet: BILSTEIN EVO S, EVO SE och EVO R. Under utvecklingen av BILSTEIN EVO Performance Line fokuserade ingenjörerna och designers särskilt på kompromisslös prestanda, maximal hållbarhet och exceptionell visuell utseende. Upplev på gatan som aldrig förr
Shoppa Nu

Skräddarsydda avgasystem, oavsett om det gäller väg-, bana- eller racing.

Cobra Sport - Avgassystem

Sportavgassystem från Cobra Sport förbättrar ljudet, utseendet och kvaliteten på ditt fordon och ger den ultimata körupplevelsen din bil och du behöver. Varje avgassystem är handgjord i Sheffield med högsta tolerans vilket säkerställer en perfekt passform, bra prestanda och en verklig pitch-perfect avgasljud. Hos oss kan du handla hela Cobras sortiment.
Shoppa Nu

JR-Wheels - en unik kollektion av snygga fälgar till nästan alla bilmodeller.

Japan Racing Wheels

De flesta fälgmodellerna går också att få i staggered fitment, en bredare fälg bak än fram, perfekt om du ska ha skärmbreddning eller wide bodykits. De flesta fälgerna kan borras specifikt till vilken PCD eller offset du önskar. Kolla in det stora utbudet av Japan Racing Wheels nu. Vi har alla Japan Racing fälgar till Sveriges bästa priser och snabba leveranser, direkt från tillverkaren hem till din dörr.
Shoppa Nu

@abostos_tuning på Instagram

Abostos Tuning - Produkter som förbättrar prestandan och stilen på din bil.

Välkommen till Abostos Tuning, din pålitliga partner när det gäller att förbättra prestanda och stil på ditt fordon. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter som är designade för att ta din körupplevelse till nya höjder.

Prestandachip: Våra prestandachip är en populär produkt för dem som vill maximera sin fordonsprestanda. Med hjälp av avancerad teknik och precisionsoptimering kan vi öka effekten och förbättra gasresponsen i din motor. Våra prestandachip är skräddarsydda för att passa olika fordonsmodeller och är en perfekt lösning för dem som söker en extra kick i sin körning.

Avgassystem: Våra högpresterande avgassystem är designade för att förbättra både prestanda och ljud på ditt fordon. Genom att optimera avgasflödet kan vi öka effekten och vridmomentet samtidigt som vi ger en imponerande ljudupplevelse. Våra avgassystem är tillverkade av högkvalitativa material och är en perfekt uppgradering för bilentusiaster som vill ha en extra touch av stil och prestanda.

Fjädringsuppgraderingar: Förbättra hanteringen och stabiliteten på din bil med våra fjädringsuppgraderingar. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive coilovers, fjäderben och svajstänger, som kan anpassas efter dina specifika behov. Med våra fjädringsuppgraderingar kan du förvänta dig en förbättrad kurvtagning och en mer responsiv körning, vilket ger dig en ultimat körglädje.

Kalluftsintag: Optimera luftflödet till din motor och förbättra prestanda med våra kalluftsintag. Genom att tillföra svalare och mer syrerik luft kan du öka effekten och accelerationen i ditt fordon. Våra kalluftsintag är noggrant designade och enkla att installera, vilket gör dem till en perfekt uppgradering för dem som vill ha en extra kick i sin körning.

Bromsuppgraderingar: Förbättra bromskraften och säkerheten på din bil med våra bromsuppgraderingar. Vi erbjuder högpresterande bromsskivor, bromsbelägg och bromsok som ger överlägsen bromsprestanda och snabbare stoppning. Våra bromsuppgraderingar är speciellt utformade för att möta höga prestandakrav och ger dig förtroendet att köra med ökad säkerhet och kontroll.

Stylingtillbehör: Ge din bil en personlig touch och förbättra dess utseende med våra stylingtillbehör. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter som inkluderar frontspoilers, sidoskärmar, bakdiffusorer och mycket mer. Våra stylingtillbehör är tillverkade av högkvalitativa material och är designade för att passa perfekt på olika fordonsmodeller. Med våra stylingtillbehör kan du skapa en unik och imponerande look för din bil.

Vi på Abostos Tuning strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som levererar enastående prestanda och stil. Vi är dedikerade till att hjälpa våra kunder att förbättra sina fordonsprestanda och få ut det mesta av deras körupplevelse. Oavsett om du är en entusiast eller bara vill ge din bil en extra touch av stil, är våra produkter det perfekta valet för dig.

Kontakta oss på Abostos Tuning idag för att utforska vårt sortiment av produkter och ta din fordonsprestanda till nästa nivå!